НАЙ- ПОСЛЕ!

За абсолютно всичко, което си няма подходяща тема

НАЙ- ПОСЛЕ!

Мнениеот apostol » 03 Сеп 2013, 06:16

ЕДНО ЗАКЪСНЯЛО ПРИЗНАНИЕ


Дори ФБР най- сетне призна, и то съвсем официално, за съществуването на извънземни. Това стана чрез разсекретения от Федералното бюро за разследвания документ, в който се описва случай, свързан с катастрофирали през 1947 година извънземни кораби- така наречените „летящи чинии”.

От документа става ясно, че в пустинята близо до Розуел, Ню Мексико през 1947 година са открити три извънземни кораба. Вероятната причина за катастрофата била объркване в навигацията на извънземните машини поради влиянието на наземните радари.

В разсекретения от ФБР документ се описват подробно летящите чинии и съществата, намерени в тях. Космическите кораби са били три на брой, направени от неземни материали, непознати до днес за учените на Земята, а технологията чрез която са се задвижвали летящите машини също е непозната за човечеството и си остава все още неразгадана. В корабите били открити останки от хуманоиди с височина около един метър. Те били облечени в сребристи облекла от непозната материя.

И така, ФБР официално призна, че има извънземни, които са посетили нашата планета!
Интересно е обаче да ви запозная с една сравнително нова теория за извънземните, която все повече привлича вниманието на учените и все повече изследвания и проучвания се насочват към нея, а именно, че извънземните всъщност не са никакви извънземни, а хора от бъдещето, които пристигат в нашето време с машини на времето, за да правят различни проучвания свързани с историята на човечеството.

Не трябва да ни учудват и различията във външния вид, защото научно вече е доказано, че хората ще се променят визуално с времето и след години ще изглеждат досущ като намерените хуманоиди…


АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ
************************

Апостол Апостолов

www.SuperAstro.net
apostol
Знаещ
Знаещ
 
Мнения: 77
Регистриран на: 22 Май 2010, 10:29
Местоположение: София

Назад към Обща дискусия

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта