ФИНЛАНДИЯ

ФИНЛАНДИЯ

Мнениеот stoianova1707 » 07 Сеп 2009, 19:36

пиша ви от самоков.Вашата съгражданка Юлия Михтарска живее и е омъжена от близо 20 години в Финландия.Може би малко хора от града ви го знаят.Аз съм и първа братов4вдка.Това лято Юлия беше в Благоевград. за 1 месец.Поканиме в града ви.Аз изживях ли4на трагедия и ,тя в този труден момент ми подаде ръка,Никога няма да забражя добрината и,.Вси4ки от рода Михтарски са прекрасни.Града ви е страхотен.Пиша тези редове ,за да знаете ,4е имате ваш съгражданин в Финландия.Тя ,маика и ,сестра и,и вси4ки са страхотни.Дано го про4етеш мила Юле.Самоков.СИСИ
stoianova1707
Новак
Новак
 
Мнения: 1
Регистриран на: 07 Сеп 2009, 18:45

Re: ФИНЛАНДИЯ

Мнениеот smolenvil » 29 Яну 2011, 00:00

Здравейте, казвам се Калин Каракехайов и съм ръководител на екип от специалисти в областта на Интернет маркетинга. Смея да твърдя, че сме изградили добро име в България и имаме много сериозни клиенти. Надявам се да не приемате това предложение като спам, тъй като е отправено напълно сериозно и мисля, че ще бъде от полза и за двете страни. Това е бизнес предложение, свързано с NWA - нова компания в мрежовия маркетинг, която стартира в България, но още не е започнала дейността си в Финландия.

С цел разширяване на капацитета на нашия екип, стартирахме проект, свързан с мрежов маркетинг и за наше щастие този проект се оказва засега успешен. За да развием този успех още повече, се нуждаем от нови партньори, които да отговарят на две условия - първото е да са стабилни и с желание за работа, а второто е да живеят в Финландия. Причината - NWA отваря врати в Финландия до месец и пазарът все още е свободен за работа, а това е от фундаментално значение за успешния бизнес в мрежовия маркетинг. Всяка новостартираща сериозна компания в мрежовия маркетинг означава възможности за печалба. Възможности, които могат да бъдат използвани при правилна работа.

От http://nwa.bg може да научите повече за компанията, която е хит на пазара в момента.

В България само за 45 дни успяхме да привлечем повече от хиляда дистрибутори в нашата мрежа и в момента се занимаваме с тяхното обучение и работа. Оказваме им пълна подкрепа в тяхното развитие, създаваме дистрибуторски сайтове и нашите усилия вече се възнаграждават. Сигурни сме, че успехът, който постигаме в България, може да бъде по-голям в Финландия, но за да се случи ни трябват хора на място.

Как работим ние? Чрез създаването на специално изработени и оптимизирани сайтове заемаме първите места в Google по определени ключови думи, свързани с мрежовия маркетинг и NWA. Намираме хора и чрез още няколко по-специфични техники в Интернет маркетинга и така създаваме нашата мрежа от обучени дистрибутори, като им помагаме да се развиват в мрежовия маркетинг. От това печелят те, печелим и ние.

Как ще печелите вие? Също като нас - чрез маркетинговия план на компанията и бонусите, които получавате за натрупания във вашата мрежа оборот от продажби. На нас ни трябват хора, които да застанат начело на нашата мрежа в съответната страна. Така печелите вие, печелим и ние.

Защо избрахме точно NWA за нашето навлизане в мрежовия маркетинг? Причините са няколко и най-вече:

а) Дистрибуторите могат да се записват онлайн без никакви формалности, което отнема 2-3 минути. Важно е, че в NWA има гратисен период, който дава възможност за записване без първоначална такса.
б) Продуктите могат да се продават в онлайн магазини, магазини и аптеки и са много (хиляди). Това увеличава в пъти вариантите за продажба и достигане до клиенти.
в) Няма никакви изисквания за обем или задължително покупки. Това е важно, тъй като иначе пречи на получаването на бонусите
г) Влизането в компанията струва само 10 евро, срещу които се получават каталози на продуките. В момента обаче са ни дали право да регистрираме безплатно, така че за вас рискът от загуба на пари е нулев. Благодарение на нашите партньорски номера ние ще можем да предложим на дистрибуторите в Финландия безплатна регистрация месец преди това да е възможно за останалите на място, което е още едно основание да считаме, че ще сме успешни.

По тези причини NWA смятаме, че я очаква лавинно разпространение във всяка страна, в която се появи. Имаме шанса, с помощта на ресурсите ни в Интернет, нашите умения и вече спокойно можем да кажем опит, да сме на върха на всичко това във всяка една страна, в която NWA открие свое представителство. Ние се нуждаем от партньор на място и се надяваме това да сте вие. Ако сме ви заинтригували, то пишете ни на bulgaria.nwa@gmail.com. Ще обсъдим в детайли това предложение и как можем взаимно да сме си полезни. Може и директно да се регистрирате на http://nwa.bg/registration-bulgaria/ (отново - 100% безплатно и неангажиращо) и ние ще се свържем с вас до часове.

Калин
smolenvil
Новак
Новак
 
Мнения: 2
Регистриран на: 28 Яну 2011, 23:26


Назад към Европа

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта