Отслабване с Acai Berry (Акай Бери)

Re: Отслабване с Acai Berry (Акай Бери)

Мнениеот herbpills » 21 Яну 2012, 04:46

Здравейте Валерика,

за да се запази въздействиете е добре да починете 1-2 месеца и след това да подновите употребата.

Поздрави,
ЗонаОтслабване
Аватар
herbpills
Любопитен
Любопитен

Мнениеот miro » 22 Яну 2012, 14:22

Здравейте
Остана ми последното драже от 3 месечния курс който направих. Много съм доволен от резултата който беше постигнат. Чувствам се много добре и нямах никакви странични ефекти освен леко съхнене на устата. На мен хапчетата много ми помогнаха.Не съм се ограничавал много от храната когато и каквото ми се е хапвало съм си го хапвал. Единственото което направих с почването на хапчетата е това че спрях да хапвам хляб. Само хляба съм спрял иначе всяка сутрин си закусвам тестени изделия (банички,софиянки и др )Ето и снимка която направих преди да започна и която направих днес събрани като една цяла за сравнение. Лицето съм си закрил понеже не желая да ми се вижда да не урочасам :rofl: :rofl: :rofl:

Изображение

Заявявам най-отговорно пред всички Не съм рекламно лице на продукта
Най обикновен човек съм който когато спря цигарите си трупна 14 кила и нямаше нужда от тях. За голяма моя радост повечето от тях вече са спомен \o/ \o/ \o/
Пожелавам на всеки да има полза от тях. Живи и здрави.
miro
Новак
Новак

Мнениеот gost » 22 Яну 2012, 19:39

Здравейте,
дъщеря ми е на 17години, може ли да използва продукта?
Аватар
gost
Гост
Гост

Мнениеот miro » 22 Яну 2012, 21:52

Според написано не е препоръчително.Прочетете внимателно всичко за продукта преди да предприемате каквото и да било.
http://www.zonaotslabvane.com/
Тук са някои от задаваните въпроси и техните отговори:
http://www.zonaotslabvane.com/otslabvan ... ni-vuprosi
Има ли ограничения за прием на ABC Акай Бери (ABC Acai Berry)?
ABC Акай Бери (ABC Acai Berry) се препоръчва за възрастни между 18 и 60 години. Да не се приема при чернодробно, бъбречно или сърдечно заболяване, също така от кърмещи или бременни жени. Да не се приема Акай Бери едновременно с лекарства.

За младо момиче като дъщеря рецептата е по малко пред компютъра и повече движение и спорт.Сегашната младеж масово е с наднормено тегло
miro
Новак
Новак

Мнениеот geri » 26 Яну 2012, 16:36

ПОРЪЧАХ СИ АКАЙ ОТ БИОВЕА.ПРЕЦАКАХ ЛИ СЕ? ИМА ЛИ НЯКОЙ, КОЙТО ГО Е ПОЛЗВАЛ И ИМА НЯКАКВИ НАБЛЮДЕНИЯ?
Аватар
geri
Гост
Гост

Мнениеот herbpills » 28 Яну 2012, 21:23

Здравейте Гери,

На пазара се предлагат много продукти, съдържащи акай бери. Разликата между ABC Акай Бери и всички останали продукти е основно в съставките и въздействието.

Повече може да прочетете тук:
http://www.zonaotslabvane.com/otslabvane/sustavki-i-deistvie

ABC Акай Бери не съдържа само акай, но и други натурални съставки като общото въздействие е потискане на апетита и повишаване на метаболизма, което води до намаляване на наднорменото тегло.

Поздрави,
ЗонаОтслабване
Последна промяна herbpills на 26 Мар 2012, 15:47, променена общо 1 път
Аватар
herbpills
Любопитен
Любопитен

Мнениеот Tani » 01 Фев 2012, 10:35

Здравейте, имам един въпрос. Започнах да пия хапчетата преди 8 месеца направих 5- месечен курс и отслабнах, бях в перфектна форма.Реших да ги спра за 1-2 месеца, но до края на втория месец не издържах, защото си върнах почти предишните килограми. Започнах пак да ги пия,но виждам резултата го няма.При условие, че през цялото време си спазвам определена диета.Идва лято,моля Ви помагайте. Трябва да сваля тези проклети 9 килограма, който не искат да се махнат от мен, а и да ги сваля се връщат обратно.
Аватар
Tani
Гост
Гост

Мнениеот herbpills » 01 Фев 2012, 18:53

Здравейте Тани,

Опасност от качване на килограми вследствие на самото спиране на употребата на продукта няма. За да задържите килограмите обаче е важно да спазвате диета, за да не приемате повече енергия под формата на храна отколкото изразходвате в ежедневието.

Препоръчваме хранителен режим от поговорката "Закуската изяж сам, обяда раздели с приятел, вечерята остави на врага". С други думи най-важното и обилно хранене е закуската, която може да включва всякакви храни, включително изкушения, сладки неща и т.н., а при всяко следващо количеството храна постепенно да намалява като след 19:30ч. да не се приема храна (може лека салата или някой друг плод).

Съветваме Ви да продължите употребата на ABC Акай Бери и щом се почувствате доволна от резултата да започнете да спазвате хранителен режим (може и по време на приема, ако желаете да ускорите резултата).

Поздрави,
ЗонаОтслабване
Аватар
herbpills
Любопитен
Любопитен

Мнениеот bobbka » 07 Фев 2012, 18:21

Искам да попитам може ли да пия abc acai berry ,защото съм с язва на дванадесетопръстника и са ми забранени лекарства във формата на хапчета.Казаха ми,че наднормените кила също влиаят на язвата,но как да ги сваля,какви ли не диети съм пробвала,но не става.Нормалното ми тегло преди да родя беше 58кг до 60кг. най-много,висока съм 157см и в момента съм 90кг :oops: .Ще мога ли да ги сваля тези 30 кг с abc acai berry .
bobbka
Новак
Новак

Мнениеот herbpills » 08 Фев 2012, 16:29

Здравейте bobbka,

можете да ползвате abc акай бери - 30 килограма са сериозна задача, но продукта може да Ви помогне значително в борбата с тях. За да ускорите резултатите ви препоръчваме по време на приема да спазвате режим от поговорката "Закуската изяж сам, обяда раздели с приятел, вечерята остави на врага", т.е. закуската да бъде най-обилна и може да включва всякакви сладки работи, изкушения и т.н., а с всяко следващо хранене количеството храна да намалява като след 19:30 да не се приема храна (може лека салата).

Поздрави,
ЗонаОтслабване
Аватар
herbpills
Любопитен
Любопитен

ПредишнаСледваща

Назад към Хранене и диети