еротичен хороскоп!

еротичен хороскоп!

Мнениеот SAVANA » 01 Окт 2012, 11:10

Овните жени:

Много чувствителни, страстни и авантюристи. Бихте правили секс, където и да е. Знаете какво искате – силен и чест секс, понякога даже се нуждаете от контрол. Обичате да обичате. Кaто другарка вие сте страстни, лоялни, сантиментални и земни. Това което ви вълнува най-много са мъжките настръхнали косъмчета по тялото.

Овните мъже:

Да спите с мъж овен е все едно да си играете с бомба със закъснител – никога не знаете какво ще стане! Не очаквайте от него да ви подготви – той ще разкъса дрехите ви и е готов да действа. Не го дразнете по-добре му се отдайте. Харесва ролята на господар и роб (роб сте вие), харесва грубости. Мъжете овни също са и използвачи. Така че, бъдете готови да правите неща, които не сте правили до сега.
Неговата любовна позиция е : жената да стои върху колената му и да се клати.

Жените телци:
Не очаквайте мъжът ви да е търпелив и да прави любов с вас докато четете книга. Обича да прави секс, но не и в необичайни положения. Но вие сте изискващи партньори и оставате другия без дъх. Имате нужда от орално задоволяване- да давате и да получавате.
Най-добри секс партньори за вас са : Рак, Стрелец, Скорпион и Лъв. Най-приятно при секс за вас е да ви смучат пръстите един по един. Обичате да хапете, хмммм!
Мъжете телци:

Той е идеалния любовник – чувствителен и разбиращ своята партньорка. Предпочита го бавно и спокойно, да е екзотичен секс, но и да е красив. Това е човекът с който можете да правите дълго орална любов. Този човек може да премине и през ледник.
Неговите ерогенни зони: нежни и бавни целувки и захапвания зад врата.

Близнаците жени:

Обикновено са агресори: вие никога не се затруднявате да се държите така, защото никога не признавате други стандарти освен вашите собствени. Вие главно питате: Как да обсебя времето на любовника ми. Вие сте жена равна на цял харем. Вашият партньор трябва да знае, че жените близнаци търсят симбиозата между дух, физика, романтика и практичност. Вие се заговаряте с мъж само ако си падате по него.
Най-добри секс партньори сте с Лъв, Скорпион, Водолей, Везна и Овен. Любима джунджурия – вибратор.

Близнаците мъже
Харесва да ви гледа в огледалото. Той може да ви докара до добро настроение, защото знае как да ви предразположи. Оралния секс не му е любим , но той ще използва времето за да ви предразположи. Претендира да е бърз и груб и концентриран върху правенето на любов и задоволяването на себе си и на партньорката си, но често бива подценяван от другите мъже. Той може да каже на жената точно това, което тя иска да чуе.
Неговите ерогенни зони са: бавни да го целувате с език, нагоре на долу по ръката.

Раците жени:

Никога няма да направят първата крачка, но могат да са зашеметителни любовници, имате огромно усещане за чувствата на другия. Знаете как да отговорите на страстта, с наслада която спира мъжкото сърце и го стимулирате по-най добрия начин. Вие обичате да мастурбирате. Любимата ви позиция за секс е да лежите по корем и мъжът ви да прониква от вас на задна прашка.
Май-добре се чувствате в компанията на: Телец, Лъв, Дева, Скорпион и Риби. Може да станете роб на сексуалното удоволствие!

Раците мъже:

Неговата най-изненадваща техника: полово сношение без ръце.Има нужда от непрекъснати окуражения и ги получавате,той може да сте мечтания любим за всяка жена. Бавен и агресивен, ракът започвате секса, преди да се стигне до леглото, харесва му да давате команди и е майстор на опипването на клитора. Харесва ви проникването и изваждането –еднакво, много.

Жените лъвове

Спокойно, похотливи, съблазнителни и мързеливи! Лъвовете искат - Лъвовете взимат! Не поемат отговорности и са лоши партньори. Харесва ви да сте отдолу а мъжът ви да е отгоре и да ви гледа и наслаждава на вашето тяло.
Най-добри партньори за вас са: Везни, Скорпион, Стрелец и Овен.Обичате плитки бикини и паети.

Лъвовете мъже

Не обръщате внимание на правилата и законите. Нещо важно, което трябва да запомните за него е – НИКОГА не се шегува. Той е много издръжлив и има голям апетит за правенето на любов. Той харесва жената да е в подчинена позиция и оралната любов е супер, само ако може и той да я получи. Той харесва да вижда, че жената се наслаждава на секса.
Неговите ерогенни точки са по гърба.
хороскоп
Жените дева

Имат илюзията за секса, че всички са готови да зарежат всичко, заради него. Предпочитате мъжът да изчака докато взаимоотношенията ви не се задълбочат, преди това секса не е желателен.Харесва ви взаимното мастурбиране и ви харесва лекото насилие. Вие сте артистични и завладявате любовника си. Най-добри партньори: Близнаци, Рак и Водолей.

Мъжете дева

Прекалено са срамежливи за да правят увертюри, но когато настъпи момента, по- добре очаквайте от него да си сложи пижамата, да се избръсне и да си измие зъбите. Харесва да слуша колко много го харесвате , това е ключа към еротичното ви преживяване. Склонен е към двойствен еротичен живот и порнографията.
Ерогенна зона е неговото дупе.

Везните жени:

Драмата е ключова дума – за да постигнете секс. Много сте женствени и по природа сте ексхибиционистки. Чувствате нужда да си показвате тялото и другите да ви се възхищават и хвалят. Усещате съблазняването като изкуство, а не като покушение. Харесват ви предизвикателствата и сте по-склонни да казвате „да” отколкото „не”.Имате необикновен контрол върху вагиналните мускули.
Най-добри секс партньори: Овен, Близнаци, Лъв, Скорпион, Стрелец и Водолей. Харесва ви всяка позиция, в която взима участие дупето ви.

Везните мъже:

Искат пълно изживяване, не просто тръпка между другото. Определено имат извратена страна- воайорситво и участие в тройки. Имат необходимото търпение. Харесват добре облечени жени, с дълги коси. Ако дрехите на жената са лесни за сваляне, трудно би я игнорирал.
Ерогенните зони са: дупе, особено му харесва остри нокти да му се забиват в гърба, докато свършва.

Скорпионите жени:

Любопитни, търсещи, експериментиращи. Еротиката не е само физически акт. Докато изглежда, като перфектна дама в обществото може да се облича и държи, като курва в леглото. Контролирането на оргазма е много важно и ще направите всичко възможно да помогнете на партньора за да се представи най-добре в леглото. Никога не приемате -„не” за отговор и когато се интересувате от някой, вие го притискате с твърдост и хитрост.
Най-добри партньори: Близнаци, Рак, Скорпион, Риби. Обичате чувствени масла за тяло, стимулиращи гелове и вибратори.

Скорпионите мъже:

Похотливи и сексуални, като животни. Харесвате да удряте и лижете и сте професионалисти в оралния секс . Болаката от драскането ви възбужда. Обичате да правите секс във водата, но предпочитате дървените маси и твърди подове, както и сатена и коприна.
Неговите ерогенни зони са гениталиите.

Стрелците жени:

Харесва ви да го правите навън, особено се възбуждате ако сте в палатка, къмпинг или на плажа. Наслаждавате се на краткия секс и искате сериозната част да започне веднага. Обичате да карате партньора ви да губи контрол.Нямате нищо против, ако той е по-напорист, го приемате веднага.
Най добри за вас са: Лъв, Везни и Стрелец.Сексуалния ви гардероб от ръкавици и обувки.

Стрелците мъж:

Сексът с тях е винаги напрегнато преживяване. Те често се появяват твърде бързо, но са и първи в пробването на нови пози. Той е професионалиста по – орален и мануален еротичен масаж. Езикът му може да е влажен инструмент, когато се комбинира с устните му води до оргазъм. Той ще отиде до където и да е за да задоволи избраната жена и е изключително лоялен.
Ерогенни зони: генитали и интимни прегръдки. Обича да гледа женските гърди и да прави секс с жената, която още не си е свалила прашките.

Козирозите жени:

Не се нуждае от много любовна игра. Тръгвате от нула до края!Не се интересувате от екзотични пози, само си поддържате темпото. Харесва ви да доминирате, да предизвиквате мъжа, да поддържате ритъма и да задоволявате себе си. Веднъж влезли в ритъм, секса се превръща в диво състезание – наградата е оргазма. Може да свършвате повече от веднъж. Харесва ви да крещите и драскате.
Най-добри партньори: Телец, Скорпион и Риби.

Козирозите мъже:

Сексът предизвиква у него най-доброто, което може да предложи. Секса е планиран, по програма и предпочита жените, които знаят какво искат. Очаква от нея да е готова на всичко, което той може да поиска от нея. Има издръжливостта на бегач. Това е мъжът, който ще ви кара да викате.
Ерогенни зони: Масаж почващ ниско от гърба и нежно ви притиска отстрани.
sex
Водолей жени:

Бавно започвате секс, идеализирате любовта и я свързвате с нежността. Веднъж като сте се възбудили, всичко може. Изключителни въображение, харесва ви да опитвате нови неща. Няма нищо в мануалния секс , което не бихте пробвали или пробвали. Няма нищо по-важно на света от задоволяването на другия.
Най-добри партньори: Овен, Близнаци , Везни Стрелец и Лъв. Секс поза – прави и във вода.

Водолей мъже:

Никога не се отнасяте към жената като към сексуален обект и предпочитате разнообразието на любовната игра преди да стигнете до секс. Може да трябва да го възнаградите, но веднъж възбуден, той е свободен и новатор с учудващо изпълнение. Винаги се старае да те докара до оргазъм. Жена която знае какво иска ще е много щастлива с него. Обикновено свършва два пъти –орално и генитално.
Ерогенни зони: нежно докосване по прасците и глезените ще го възбуди. Внимавайте! Похотливия водолей, може да бъде садист, който не обича да му бъде отказвано.

Риби жени:

Винаги правят точните движения и точните неща . Създават подходяща атмосфера, Сексуално сте разкрепостени и се наслаждавате на дивата еротика. Ако неговите фантазии съвпадат с вашите, сексът ще е наистина жесток. Вие рака казвате не на мъжа. Обичате свещи, задушевни места, мистерия, интимности. Романтиката присъства във всичко, което правите. Вие сте романтичка по душа. Любими места: на водно легло или гореща вана.
Най-добри за вас са: Рак, Скорпион, Риби и Козирог.

Риби мъже:

Обичат да водят в секса, да доминират и са нетърпеливи ако не получат бърз отговор. Безразлични са към сексуалните ограничения, морални и законни. Предпочита партньорка която трепери от удоволствие, когато съвпаднат ерогенните зони. Той е професионалист в любовната игра и оралният секс и трябва да очаквате няколко орални оргазма преди да стигнете до сериозната част. Рибите мъже имат огромна нужда да са предварително подготвени. Харесват секса на стол, както и да са прави. Харесва му понякога да бъде покоряван, може да се престрасти към всичко, което му дава свобода и отпускане.
Ерогенни зони: масаж на стъпалата.
Аватар
SAVANA
Любопитен
Любопитен
 
Мнения: 26
Регистриран на: 28 Сеп 2012, 12:54

Назад към Астрология

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта